Aduro Hybrid – framtidens peisovn

Aduro Hybrid er hverken en pellets- eller en vedovn, men som navnet tilsier en hybrid. En kombinasjon. Aduro Hybrid lar deg veksle mellom det beste fra to verdener: enkel og effektiv oppvarming med trepellets og stemningsfull hygge med ved. Du kan anvende Aduro Hybrid som en klassisk vedovn med stemningsfulle flammer og en autentisk følelse som dessuten fungerer støyfritt. Selvom strømmen går vil du med få varmen ved å fyre med ved. Med Hybridovnens pelletsfunksjon får du flere muligheter. Du kan for eksempel fyre over natta med pellets, slik at det er varmt neste morgen når du står opp, og varme opp huset når du ikke er hjemme.

Aduro Hybrid er en av Europas mest solgte hybridovner. De mest brukte hybridovnene har vært på 4400 timer i året tilsvarende 183 dagers døgndrift. Ovnen som har snudd opp ned på verdens forventninger til en peisovn, har fått flere patenter.

Alt i alt representerer Aduro Hybrid-serien en ny type vedovn med høy brukervennlighet og avansert teknikk pakket inn i et stilrent, nordisk design. Du kan få vite enda mer om hybridovnens spesielle egenskaper nedenfor. 

Se vårt utvalg av hybridovner

TOP