Aduro Hybrid – framtidens peisovn

Aduro Hybrid er hverken en pellets- eller en vedovn, men som navnet tilsier en hybrid. En kombinasjon. Aduro Hybrid gir deg muligheten for å velge mellom det beste fra to verdener med miljøvennlig oppvarming fra trepellets og stemningsfull fyring fra ved.

Du kan anvende Aduro Hybrid som en klassisk, miljøvennlig vedovn med stemningsfulle flammer og en autentisk følelse som dessuten fungerer støyfritt. Selvom strømmen går vil du med få varmen ved å fyre med ved. Med Hybridovnens pelletsfunksjon får du flere muligheter. Du kan med god samvittighet fyre over natten og varme opp huset når du ikke er hjemme. Alt i alt representerer Aduro Hybrid-serien en ny type vedovn med høy brukervennlighet og avansert teknikk pakket inn i et stilrent, nordisk design. Se vårt utvalg av hybridovner her.

JANUAR 2021 – Vi lanserer Aduro Hybrid versjon 2 (gjelder alle hybridovner) 

Ovnen som har snudd opp ned på hva man kan forvente av en peisovn, kommer nå med en rekke forbedringer. Du kan ikke se dem med det blotte øyet, men du merker dem under drift: 

     ✓ Ytelse: optimert forbrenning / forbedret skrue som transporterer pelletsen / mindre sensibel for ulike
          pelletstyper. 
     ✓ Rekkevidde: bedre wifi-kompatibilitet og raskere tilkobling. 
     ✓ App: mulighet for finjustering av varmenivå og tidsstyring (1-times intervaller). 

Konseptet vårt er gjennomtestet. De mest brukte hybridovnene har vært på 4400 timer i året tilsvarende 183 dagers døgndrift. Du kan få vite enda mer om hybridovnens spesielle egenskaper nedenfor.