Aduro Hybrid - Kombinert pellets- og vedovn

Aduro Hybrid er hverken en pellets- eller en vedovn, men som navnet tilsier en hybrid. En kombinasjon. Aduro Hybrid gir deg muligheten for å velge mellom det beste fra to verdener med miljøvennlig oppvarming fra trepellets og stemningsfull fyring fra ved.

Du kan anvende Aduro Hybrid som en klassisk, miljøvennlig vedovn med stemningsfulle flammer og en autentisk følelse som dessuten fungerer støyfritt. Selvom strømmen går vil du med få varmen ved å fyre med ved. Med Hybridovnens pelletsfunksjon får du flere muligheter. Du kan med god samvittighet fyre over natten og varme opp huset når du ikke er hjemme. Alt i alt representerer Aduro Hybrid-serien en ny type vedovn med høy brukervennlighet og avansert teknikk pakket inn i et stilrent, nordisk design. 

Vinner av EUs miljøpris 2018
Aduro Hybrid er ikke lenger en verdensnyhet, men en av Europas mest solgte hybridovner. Ovnen er designet av den danske designer Casper Storm og har solgt over 5.000 eksemplarer i Europa.

I juni 2018 mottok hybridovnen den prestisjefylte miljøprisen European Business Award for the Environment i kategorien ”Bæredyktige produkter og servicer". Aduro Hybrid reduserer utslippet betraktelig i forhold til selv de beste vedovnene på grunn av den automatisk betjente pelletsforbrenningen.

 

Aduro H1

Aduro H1 pellets- og vedovn

Aduro H1 med 180 graders innsyn til flammene.

LES MER

Aduro H3 Lux

Aduro H3 Lux

Aduro H3 Lux med ekstravagant svart glassdør.

Les mer

Aduro H2

Aduro H2 kombinert pellets- og vedovn

Aduro H2 uten sideglass kan plasseres nærmere brennbart materiale.

LES MER