Aduro Hybrid – framtidens peisovn

Aduro Hybrid er hverken en pellets- eller en vedovn, men som navnet tilsier en hybrid. En kombinasjon. Aduro Hybrid gir deg muligheten for å velge mellom det beste fra to verdener med miljøvennlig oppvarming fra trepellets og stemningsfull fyring fra ved. Du kan anvende Aduro Hybrid som en klassisk, miljøvennlig vedovn med stemningsfulle flammer og en autentisk følelse som dessuten fungerer støyfritt. Selvom strømmen går vil du med få varmen ved å fyre med ved. Med Hybridovnens pelletsfunksjon får du flere muligheter. Du kan med god samvittighet fyre over natten med pellets, slik at det er varmt neste morgen når du står opp, og varme opp huset når du ikke er hjemme.

Konseptet vårt er gjennomtestet. De mest brukte hybridovnene har vært på 4400 timer i året tilsvarende 183 dagers døgndrift. Ovnen som har snudd opp ned på verdens forventninger til en peisovn, har fått flere patenter. Aduro Hybrid versjon 2 kommer med en rekke forbedringer som gjør en merkbar forskjell for den generelle brukeropplevelsen.

Alt i alt representerer Aduro Hybrid-serien en ny type vedovn med høy brukervennlighet og avansert teknikk pakket inn i et stilrent, nordisk design. Du kan få vite enda mer om hybridovnens spesielle egenskaper nedenfor og se vårt utvalg av hybridovner her.

TOP