NYHET: Biopeisene fra Aduro skaper hjemmekos

Vi kan endelig løfte sløret for vår nye serie med biopeiser. De varmer ikke bare opp rommet, men gir også hjemmet en ekstra dose kos! Biopeisene har fått et tidløst og klassisk dansk design.

Den runde formen skaper en elegant innramming av flammene og gir et fortryllende innsyn til ilden. Med enkel påfylling av bioetanol og en gnist fra lighteren kan du på et øyeblikk forvandle rommet ditt til et magisk sted – der levende flammer danser og sprer varme og kos.

Men det er ikke bare utseendet som imponerer. Med en biopeis fra Aduro får du:

Velg din favoritt

Biopeisene kommer i to varianter, noe som gir deg muligheten til å skreddersy den løsningen som passer best til ditt behov. Ta en titt på vårt utvalg av biopeiser under: 

 

Tenn opp med ro i sinnet

Aduro biopeis er gjennomtestet, og vi kan derfor garantere en trygg og sikker brukeropplevelse. Når du skal fylle på bioetanol, kan du enkelt ta ut brenneren av biopeisen med det medfølgende håndtaket. Slik kan du fylle på bioetanol, fra der du oppbevarer det. Takket være den patenterte funksjonen, Aduro Bio-Safe, kan du ikke fylle på bioetanol når brenneren er over 40 grader, siden en varmesensitiv fjær vil blokkere for påsettingen av håndtaket. Det gjør at det er trygt å bruke en Aduro biopeis. Les mer om Aduro Bio-Safe her.

Plasser den der du vil

Biopeisen kan plasseres stort sett hvor som helst i boligen, der du ønsker å skape en koselig og varm atmosfære. Plasser biopeisen midt i rommet, og la den være midtpunktet for en hyggelig kveld, eller plasser den i et hjørne og la flammene sette den rette stemningen. En veggmontert biopeis er perfekt i mindre boliger, der det ikke er stor gulvplass.

Minimalt med rengjøring og vedlikehold

Den virkelig store fordelen med en biopeis er brukervennligheten og komforten. Ovnen krever ikke strøm eller skorstein, det er lett å tenne eller slukke den, og den krever minimalt med rengjøring og vedlikehold. Du unngår sot, røyk og aske. 

 

TOP