Reklamasjonsrett Aduro peisovner

Gratulerer med din nye Aduro peisovn!

5 års reklamasjonsrett

I henhold til kjøpsloven gjelder en reklamasjonsrett på fem år fra kjøpsdato av ovnen*. Kjøpskvittering med dato gjelder som bevis.

Reklamasjonsretten dekker ikke:

  • Skader som skyldes feilinstallering eller feil bruk av peisovnen som f.eks overopphetning samt manglende vedlikehold av peisovnen.
  • Løse deler og slitedeler (ildfast stein, glass, pakninger, skinner, malte overflater og støpejernsrist) da disse slites ved vanlig bruk. Delene kan kjøpes i vår nettbutikk.
  • Skader som følge av (kondens) vann i og omkring skorsteinen, for høyt eller lavt skorsteinstrekk og manglende vedlikehold/rengjøring.
  • Skader på peisovnen som har oppstått ved ytre påvirkninger eller skader som er forårsaket av peisovnen på andre gjenstander.

Få ekstra fordeler

Registrerer du ovnen din via lenken under, vil du få ekstra fordeler hos oss.

  • Raskere service, siden vi allerede har opplysningene på peisovnen din
  • Mulighet til å lagre kvitteringen din online, slik at den aldri blir borte
  • Månedlig nyhetsbrev med relevante nyheter og gode tips og triks til vedlikehold, opptenning og mye, mye mer

Ekstra fordeler gjelder kun Aduro Peisovner. Gjelder ikke pellets- og hybridovner eller Asgård-ovner.


Registrer ovnen DIN NÅ


Fyll ut skjemaet senest fem månedet etter kjøpet (beregnet fra fakturadato). Vær oppmerksom på at du trenger produksjonsnummeret til din garantiregistrering. Slik finner du produksjonsnummeret.

*Vår oppmerksom på at reklamasjonsretten gjelder i henhold til kjøpsloven i det landet der ovnen er kjøpt. Hvis ovnen flyttes til et annet land, eller langt unna forhandleren ovnen er kjøpt hos (f.eks. ut på en øy), er du ikke garantert servicemuligheter på ovnen. Ovnen bør alltid kjøpes i det landet, og området, der den skal monteres.