Vi har den riktige varmekilden for deg

Enten du ønsker deg en effektiv pelletsovn, en koselig peisovn eller en hybridovn som kombinerer det hele, har vi løsningen for deg.

LeS MER HER

Slank vedovn som passer inn på steder der plassen er trang

Aduro 22-serien består av slanke og elegante ovner som passer perfekt inn på steder der plassen er trang på grunn av ovnenes beskjedne dybdemål.

LÆS MERE HERE

Opptil 40 % mindre brennstofforbruk

Aduro-tronic regulerer automatisk primærluften i vedovnen din med et enkelt trekk, hvilket gjør betjeningen av vedovnen lettere. Tester har vist at en Aduro 1 med feiljustert spjeld (åpent primærspjeld) bruker 40% mer ved enn samme ovn med Aduro-tronic automatikk. Så enklere blir det ikke.

Les mer her

Aduro Smart Response

Det intelligente termometeret 

Spar på veden og få ren røyk ut av skorsteinen med det intelligente termometeret Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app'en til peisovner som sikrer korrekt fyring og optimal utnyttelse av veden. Kjøp Smart Response nå og spar 50 %.

Les mer her

Bestill reservedeler på nettet

I vår nettbutikk kan du kjøpe originale reservedeler til din Aduro vedovn. Her finner du også utendørsprodukter, vedkurver, peisesett, opptenningsbriketter og Aduro Easy Clean svamper. Se mer på aduroshop.com.

LES MER HER

Tips & triks til din peisovn

Er du i tvil om hvordan du tenner korrekt opp i peisovnen? Savner du gode råd om hvilken type brensel som er mest økonomisk og miljøvennlig? På vår vitenside viden.aduro.dk finner du artikler med gode råd og veiledning som gjør det enkelt og gøy å være peisovnseier.

LEs mer her