Aduro 9.3 Lux

Aduro 9.3 Lux

Luksuriøs peisovn med en slank pidestal som gir ovnen et elegant uttrykk. Det spesialdesignede håndtaket sørger dessuten for en enkel betjening av peisen.


Se produktene her

Aduro 18 brændeovn i støbejern

Aduro 18

Aduro 18 er en flott og robust støpejernsovn som gir et godt innsyn til flammene. Ovnens overflate er ru og det er lagt stor vekt på detaljene; som blant annet inkluderer elegante, avrundede hjørner.

 

Download

Vi har gjort det lett å velge peisovn

Opplev selv grunnen til at det er installert mer enn 300.000 Aduro peisovner i Europa. Vi leverer og monterer. Og peisovnen...den kan det meste selv. 

Se produktene her

Slutt på røyk i nabolaget

Opplever du problemer med å tenne opp i peisen din og at det plutselig kommer ut masse røyk? Da har vi løsningen. Med Aduro DraftOptimizer får du optimalt trekk i din skorstein samtidig med at du slipper for røyk- og luktplager. Du kan ganske enkelt kose deg ved peisovnen samtidig med at naboen din er fornøyd. Den installeres oppe på skorsteinen og styres inne fra huset. Les mer her

Katalogen ute nå

Download

Aduro katalog 2017/2018

Vårt Aduro katalog er fylt med nyheter, inspirasjon, ideer og selvfølgelig alle de flotte peisovnene våre. Finn katalogen i ditt lokale byggemarked, eller se det online.

God lesning!

Opptil 40% mindre vedforbruk

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i peisovnen med ett enkelt trekk. Det gir en lettere betjening, en ren forbrenning og opptil 40% mindre vedforbruk. Enklere blir det ikke.

Les mer her

Det intelligente termometeret 

Spar på veden og få ren røyk ut av skorsteinen med det intelligente termometeret Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app'en til peisovner som sikrer korrekt fyring og optimal utnyttelse av veden. Kjøp Smart Response nå og spar 50 %.

Les mer her

Besøk vår webshop

Originale reservedeler og enkelte tilbehørsprodukter kan kjøpes direkte i vår webshop.

Besøk webshoppen her

Alt om ved og peisovner

Er du i tvil om hvordan du fyrer riktig i peisovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brensel, som er mest økonomisk og miljøvennlig? På vår vitenside viden.aduro.dk finner du artikler med gode råd og veiledning, som gjør det lett og morsomt å være peisovnseier.