Moderne ovner med skandinavisk design

Enten du ønsker deg en effektiv pelletsovn, en koselig peisovn eller en hybridovn som kombinerer det hele, har vi løsningen for deg.

LeS MER HER

Oppdag ovnene i Aduro 22-serien

Aduro 22-serien består av slanke og elegante peisovner som er perfekte der det er begrenset med plass, takket være den beskjedne dybden til ovnene.

LÆS MERE HERE

Hvorfor investere i en peisovn?

Peisovnene gir deg forsyningssikkerhet og vil skape en hyggelig atmosfære. Les om flere av fordelene ved å investere i en peisovn her.

LES MER HER

Den perfekte vedkurven

Den perfekte vedkurven er både fin til å hente brensel i og er et flott blikkfang ved siden av peisovnen. Se det store utvalget her.

Les mer her

Opptil 40 % mindre vedforbruk

Aduro-tronic regulerer automatisk primærluften i vedovnen din med et enkelt trekk, hvilket gjør betjeningen av vedovnen lettere. Tester har vist at en Aduro 1 med feiljustert spjeld (åpent primærspjeld) bruker 40% mer ved enn samme ovn med Aduro-tronic automatikk.

Les mer her

Tips & triks til din peisovn

Er du i tvil om hvordan du tenner korrekt opp i peisovnen? Eller trenger du gode råd om hva slags ved du skal velge? På vår vitenside viden.aduro.dk finner du artikler med gode råd og veiledning som gjør det enkelt og gøy å være peisovnseier.

LES MER HER

TOP