Kombinert pellets- og vedovn

Med Aduro Hybrid får du det beste fra to verdener: miljøvennlig oppvarming fra pellets kombinert med den gode stemningen fra vedfyring. Aduro Hybrid er en moderne vedovn som gir deg mulighet for å fyre over natten og varme huset opp når du ikke er hjemme.

Les mer

Spar penger på våre outdoor-produkter og bli klar til sommeren

Vi har satt ned prisen på alle våre outdoor-produkter, så du kan bli klar til sommerens lange, lyse kvelder med levende bål på terrassen. Nyt varmen fra utepeisen, iakttag flammene fra bålfatet eller nyt en sprø pizza fra pizzaovnen.

LES MER

Katalog

 

 

 

 

 

 

DOWNLOAD

Aduro katalog 2019/2020

Vår Aduro katalog er fylt med nyheter, inspirasjon, idéer og selvfølgelig alle de flotte peisovnene våre.
Finn katalogen i ditt lokale byggemarked eller se den her.

God lesning!

Aduro-tronic automatikk

Aduro-tronic regulerer automatisk primærluften i vedovnen din med et enkelt trekk, hvilket gjør betjeningen av vedovnen lettere. Tester har vist at en Aduro 1 med feiljustert spjeld (åpent primærspjeld) bruker 40% mer ved enn samme ovn med Aduro-tronic automatikk. Så enklere blir det ikke.

Les mer her

Aduro Smart Response

Det intelligente termometeret 

Spar på veden og få ren røyk ut av skorsteinen med det intelligente termometeret Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app'en til peisovner som sikrer korrekt fyring og optimal utnyttelse av veden. Kjøp Smart Response nå og spar 50 %.

Les mer her

Aduro Prisma Pizzaovn

Besøk vårt outdoor-univers

Med våre outdoor-produkter kan du skape ditt eget uteunivers og få større glede av de lange, lyse sommerkveldene utendørs. Les mer om våre outdoor-produkter og la deg inspirere til en hyggelig kveld i hagen eller på terrassen.

LES MER HER

Tips & triks til din peisovn

Er du i tvil om hvordan du tenner korrekt opp i peisovnen? Savner du gode råd om hvilken type brensel som er mest økonomisk og miljøvennlig? På vår vitenside viden.aduro.dk finner du artikler med gode råd og veiledning som gjør det enkelt og gøy å være peisovnseier.

LEs mer her