Aduro-tilbehør

Vi tilbyr alt av tilbehør til peisovner, pelletsovner og hybridovner.

Tilbehørsproduktene våre er designet med tanke på å gi deg en bedre opplevelse med peis-, pellets- eller hybridovnen. De praktiske peissettene gjør det enkelt å rengjøre peisovnen, opptenningsproduktene gjør opptenningen rask og grei og vedkurvene gir deg mulighet til å oppbevare veden på en estetisk måte samtidig med at den er lett tilgjengelig.

Aduro jobber fortløpende med å utvikle produkter som gjør det enklere for deg å få ren og effektiv forbrenning. Aduro Smart Response, som er et intelligent termometer, gjør at du for eksempel kan følge med på og optimalisere forbrenningen med smarttelefonen. Aduro friskluftssett gjør det mulig å tilføre frisk luft utefra til brennkammeret, slik at du får tilstrekkelig med oksygen til forbrenningen.

Du kan lese mer om alle tilbehørsproduktene våre nedenfor, eller gå direkte til tilbehør til Aduro Hybrid eller tilbehør til Aduro pelletsovner.

    Aduro Smart Response - det intelligente termometeret til peisovnen

    Få aktuelle fyringsdata sendt direkte til smarttelefonen eller nettbrettet – uansett merke og modell på peisovnen. Få renere forbrenning, mindre røyk ut av skorsteinen og god fyringsøkonomi med Aduro Smart Response.

    LES MER

    TOP