Aduro peisovner - dansk design

Når du kjøper en peisovn fra Aduro, får du ikke bare en peisovn. Med peisovnen følger blant annet enkel betjening, miljøvennlig forbrenning og mange andre fordeler som:

Ta en titt på vårt store utvalg av peisovner for å finne en peisovn som passer deg, eller rull nedover for å lese mer om peisovnene våre.

Enkel betjening og ren forbrenning

Alle Aduro peisovner er designet med fokus på brukervennlighet og miljøet. Vi utvikler konstant produkter og systemer, slik at det kommer minst mulig røyk ut av skorsteinen. Har du for eksempel for høyt eller lavt trekk i skorsteinen, er røyksugeren Aduro DraftOptimizer løsningen. Aduro-tronic sikrer at du får mest mulig ut av veden, mens det intelligente termometeret Aduro Smart Response gjør deg til en ekte fyremester.

Stilrent dansk design og teknikk

Vi legger stor vekt på det elegante skandinaviske designet, og vi jobber derfor tett sammen med våre danske designere Casper Storm og Torben Madsen om formgivingen. Vi jobber løpende med å utvikle nye peisovner som vektlegger forbrukernes krav til utforming og funksjon.

Aduro peisovner gir deg kvalitet til attraktive priser

Siden oppstarten har Aduro blitt kjent i Danmark og resten av Europa som leverandør av kvalitetsovner i et enkelt og stilrent design. Vi gjør det annerledes enn konkurrentene våre. Vi utvikler produktene i Danmark i samarbeid med anerkjente arkitekter og produserer ovnene i Øst-Europa. Der kan vi produsere god kvalitet til lavere priser. Se mer i denne filmen og få et innblikk i firmaet.

En samlet peisovnsløsning

Vi har hele pakken - fra opptenning og peisovn til skorstein og røyksuger. Vi kan med stolthet si at vi gjør det enkelt å fyre riktig og dermed få det optimale ut av peisovnen din. Det eneste du behøver å gjøre er å tenne opp.

Alt om ved og peisovner

Er du i tvil om hvordan du tenner opp korrekt i peisovnen eller savner du gode råd om hvilken type brensel som er mest økonomisk og miljøvennlig? Få verdifulle tips og råd til opptenning og fyring på viden.aduro.dk.