Aduro Utepeis - Den perfekte hagepeis

Aduros utepeis er perfekt til hygge, varme og avslapning på terrassen, og er det opplagte samlingsstedet når de lune sommerkveldene skal nytes.

Den kjegleformede utformingen gir peisen en skorsteinseffekt som leder røyken oppover – Dermed forstyrrer den ikke omgivelsene, og den store åpningen gir et flott innsyn til flammene.

Materiale: Utepeisen finnes i to varianter - i sort kvalitetsstål og i cortenstål.
Mål (HxBxD): 124 x 60 x 58 cm  
Vekt: 32 kg

Cortenstål

Cortenstålet får etter kort tids bruk en flott patina-overflate av å stå ute i regn, sol og vind, og det danner seg et ensartet rustbelegg som er svært motstandsdyktig. Begge varianter tåler å stå ute hele året.

Fremskyndelse av patina-prosess
Hvis du ønsker å fremskynde patina-prosessen, anbefaler vi at du lager en saltvannsblanding (vann og salt, f.eks. veisalt) som med jevne mellomrom sprøytes eller pensles på peisen. Dette gjøres inntil det ønskede resultatet oppnås.

Tilbehør

Aduro tilbyr også en rist med tre forskjellige høydeinnstillinger som tilbehør. Risten gjør det mulig å tilbrede enkle grillretter i peisen. Når den ikke er i bruk, kan den diskrét skjules under bunnplaten. Risten er konstruert i rustfritt stål med et solid håndtak i tre. Du kan kjøpe risten i vår nettbutikk her.

TOP