Dette sier brukerne om Aduro Hybrid

Det betyr alt for oss at kundene er fornøyde, og vi setter stor pris på tilbakemeldingene fra kundene våre. Her kan du lese noen av de tilbakemeldingene vi har fått.

En fantastisk beslutning og investering

"Peisovnen er nærmest en ’livsbegivenhet’ for oss, og den inngår helt sentralt i forbindelse med vår ombygning. En peisovn er jo alltid herlig og skaper mye hygge. Men H1 har den geniale egenskapen at den passer på seg selv ved hjelp av pelletsene! Etter en kjapp daglig påfylling, fyrer den upåklagelig, kontinuerlig og nærmest lydløst sentralt i vårt 'nye' hjem. Og med ovnens internettforbindelse er betjeningen lekende lett og på kanten av å være 'blærete'."

"Mens barn av foreldre i vår omgangskrets selvfølgelig ikke kan tenne opp i peisovnen hjemme etter skolen, foregår det annerledes hos oss. Her trykker de på en knapp, og så er det tent opp i peisen. Eller enda bedre: vi tenner selv opp fra arbeidsplassen med mobilen og deres app. Det er simpelthen så innovativt og genialt at det er helt nøvendig å rose. Ønsker vi å fyre på vanlig måte, legger vi bare ved på og så slutter ovnen automatisk å fyre med pellets, akkurat som den starter opp igjen når vi glemmer å fylle på ved."

Christina Gede og Jacob Tøjner

En god og funksjonell ovn

"Aduro H1 er en god og funksjonell ovn som forbinder den praktiske oppvarmingskilden (pelletsfunksjonen) med den hyggelige peisstemningen. I tillegg er det en ovn med et flott design og utseende som passer inn i de fleste hjem. Gjester som besøker oss forbinder den slett ikke med en pelletsovn, og blir derfor overrasket over de mange funksjonene som ovnen har. En supergod ovn."

Hans Jørgen Eriksen

Bare ros til overs

"Vi har nå brukt ovnen flittig og er veldig glade for den enkle måten å betjene den på. Vi veksler ofte mellom pellets og ved. Vi har bare ros til overs for ovnen."

Mette og Axel Pallesen

Vanskelig å se at noe skulle kunne være bedre

"Ovnens design er særdeles flott og passer perfekt inn i huset vårt. Det er vanskelig å se at noe skulle kunne være bedre."

Hardy Jepsen

Slutt med å holde øye og fylle på ved

"Med Aduro H1 slipper jeg å holde øye med ovnen og fylle på ved. Peisen kan passe seg selv i flere timer, også hvis jeg forlater huset. Det jeg nyter mest er pelletsovnens konstante varme."

Kurt Overgaard Andersen

TOP