Dette sier brukerne om Aduro Hybrid

Det betyr alt for oss at kundene er fornøyde, og vi setter stor pris på tilbakemeldingene fra kundene våre. Her kan du lese noen av de tilbakemeldingene vi har fått.

Video: Hør Birthe og Hans Peter Poulsen fortelle om sine erfaringer med Aduro Hybrid.

En fantastisk beslutning og investering

"Peisovnen er nærmest en ’livsbegivenhet’  (...) H1 har den geniale egenskapen at den passer på seg selv ved hjelp av pelletsene! Etter en kjapp daglig påfylling, fyrer den upåklagelig, kontinuerlig og nærmest lydløst sentralt i vårt 'nye' hjem (...) vi tenner selv opp fra arbeidsplassen med mobilen og deres app. Det er simpelthen så innovativt og genialt at det er helt nøvendig å rose. Ønsker vi å fyre på vanlig måte, legger vi bare ved på og ovnen slutter automatisk å fyre med pellets, akkurat som den starter opp igjen når vi glemmer å fylle på ved."
- Christina Gede og Jacob Tøjner

En ovn som passer til våre rutiner

"Friheten som ligger i å kunne varme opp huset selv når vi ikke er hjemme, og å kunne overvåke forbrenningen hele tiden, er noe som virkelig tiltaler oss. Å kunne stille den inn slik at den passer til våre rutiner, for å si det sånn. Pelletskaminens temperatur kan også enkelt reguleres"
- Louise Guldager

En god og funksjonell ovn

"Aduro H1 er en god og funksjonell ovn som forbinder den praktiske oppvarmingskilden (pelletsfunksjonen) med den hyggelige peisstemningen. I tillegg er det en ovn med et flott design og utseende som passer inn i de fleste hjem (...) En supergod ovn."
- Hans Jørgen Eriksen

Slutt med å holde øye og fylle på ved

"Med Aduro H1 slipper jeg å holde øye med ovnen og fylle på ved. Peisen kan passe seg selv i flere timer, også hvis jeg forlater huset. Det jeg nyter mest er pelletsovnens konstante varme."
- Kurt Overgaard Andersen

Super stilig og praktisk

"Vi har nå brukt ovnen flittig og er veldig glade for den enkle måten å betjene den på. Vi veksler ofte mellom pellets og ved. Vi har bare ros til overs for ovnen."
- Mette og Axel Pallesen

Enkelt og støyfritt

"Det er et veldig fint konsept. Enkelt når man kan få alt i én pakke. Claus er en fantastisk montør - han har gjort en kjempejobb (...) De fleste pelletsovner skramler og bråker - denne er så støyfri som noe kan være (...) Hvis TV-en står på, hører vi ingenting."
- Brian og Else Marie Nielsen

TOP