Reklamasjonsrett Asgård peisovner

Gratulerer med din nye Asgård peisovn!

5 års reklamasjonsrett

I henhold til kjøpsloven gjelder en reklamasjonsrett på fem år fra kjøpsdato av ovnen*. Kjøpskvittering med dato gjelder som bevis.

Reklamasjonsretten dekker ikke:

  1. Skader som skyldes feilinstallering eller feil bruk av peisovnen som f.eks overopphetning samt manglende vedlikehold av peisovnen.
  2. Løse deler og slitedeler (ildfast stein, glass, pakninger, skinner, malte overflater og støpejernsrist) da disse slites ved vanlig bruk. Delene kan kjøpes i vår nettbutikk.
  3. Skader som følge av (kondens) vann i og omkring skorsteinen, for høyt eller lavt skorsteinstrekk og manglende vedlikehold/rengjøring.
  4. Skader på peisovnen som har oppstått ved ytre påvirkninger eller skader som er forårsaket av peisovnen på andre gjenstander.

*Vår oppmerksom på at reklamasjonsretten gjelder i henhold til kjøpsloven i det landet der ovnen er kjøpt. Hvis ovnen flyttes til et annet land, eller langt unna forhandleren ovnen er kjøpt hos (f.eks. ut på en øy), er du ikke garantert servicemuligheter på ovnen. Ovnen bør alltid kjøpes i det landet, og området, der den skal monteres.