Hva bør du velge – peisovn, pelletsovn eller hybridovn?

Enten du ønsker å fyre med ved, pellets eller begge deler, har Aduro en brukervennlig og moderne ovn som dekker dine ønsker og behov. Nedenfor kan du finne ut mer om de ulike ovnstypene.  


Hvorfor velge en peisovn fra Aduro?

For de fleste er en peisovn selve symbolet på ekte hygge. De dansende flammene og det stille knitringen fra den brennende veden skaper en koselig atmosfære i rommet. De fleste av våre peisovner er svanemerket, det betyr at de er blant de minst miljøskadelige peisovnene på markedet. Alle Aduros peisovner er utstyrt med Aduro-tronic som automatisk og helt uten strøm regulerer primærluften. Dette sikrer at du får mest mulig varme fra veden. I tillegg har en Aduro peisovn et stilig skandinavisk design og finnes i et bredt utvalg for enhver smak.  

SE VÅRT UTVALG AV PEISOVNER


Hvorfor velge en pelletsovn fra Aduro?

En pelletsovn byr ikke på samme hygge som en vanlig peisovn, men på den annen side drar den nytte av teknologi. Du har muligheten til å stille inn ovnen til en viss temperatur, du kan styre den via mobilen, og takket være den automatiske forbrenningsprosessen får du renere forbrenning og høyere virkningsgrad sammenlignet med en vanlig peisovn. I tillegg får du fortsatt et glimt av levende flammer, men du slipper å bakse med ved. Med en pelletsovn fra Aduro får du en moderne pelletsovn i lekkert, skandinavisk design som gir maksimal varmekomfort og gjør det mulig å fyre dag og natt.

SE VÅRT UTVALG AV PELLETSOVNER


Hvorfor velge en hybridovn fra Aduro?

En hybridovn kombinerer alt det beste fra peisovnen og pelletsovnen. Den kan brukes som en klassisk peisovn med koselige flammer, støyfri bruk og hyggen veden gir. Du kan derfor alltid få varme, selv om strømmen går. Med pelletsfunksjonen får du også muligheten til å stille inn ovnen på en bestemt romtemperatur, du kan lage tidsprogrammer og mye mer. Det gir deg mulighet til å fyre over natta eller varme opp huset når du ikke er hjemme. Med en hybridovn fra Aduro får du dermed høy brukervennlighet og avansert teknologi i stilig, nordisk design. 

SE VÅRT UTVALG AV HYBRIDOVNER

TOP