Hva bør du velge – peisovn, pelletsovn eller hybridovn?

Enten du ønsker å fyre med ved, pellets eller begge deler, har Aduro en brukervennlig, moderne og miljøvennlig ovn som dekker dine ønsker og behov. Nedenfor kan du finne ut mer om de ulike ovnstypene.  


Hvorfor velge en peisovn fra Aduro?

For de fleste er en peisovn selve symbolet på ekte hygge. De dansende flammene og det stille knitringen fra den brennende veden skaper en koselig atmosfære i rommet. Velger du en Aduro peisovn, får du en av de mest rentbrennende ovnene på markedet, da alle Aduro peisovner er utstyrt med Aduro-tronic som regulerer primærluften automatisk og helt uten strøm. Dette sikrer at du får mest mulig ut av veden. I tillegg har en Aduro peisovn et stilig skandinavisk design og finnes i et bredt utvalg for enhver smak.  

SE VÅRT UTVALG AV PEISOVNER


Hvorfor velge en pelletsovn fra Aduro?

En pelletsovn byr ikke på samme hygge som en vanlig peisovn, men på den annen side drar den nytte av teknologi. Du har mulighet til å stille inn ovnen på en bestemt temperatur, du kan styre den fra mobilen hvis ovnen har integrert wi-fi styring, og du får en utrolig ren forbrenning sammenlignet med en vanlig peisovn, da prosessen styres automatisk. I tillegg får du fortsatt et glimt av levende flammer, men du slipper å bakse med ved. Med en pelletsovn fra Aduro får du en pelletsovn i moderne skandinavisk design som gir maksimal varmekomfort, og som du kan fyre over natten med god samvittighet. 

SE VÅRT UTVALG AV PELLETSOVNER


Hvorfor velge en hybridovn fra Aduro?

En hybridovn kombinerer alt det beste fra peisovnen og pelletsovnen. Den kan brukes som en klassisk peisovn med koselige flammer, støyfri bruk og hyggen veden gir. Du kan derfor alltid få varme, selv om strømmen går. Med pelletsfunksjonen får du også muligheten til å stille inn ovnen på en bestemt romtemperatur, du kan lage tidsprogrammer og mye mer. Du kan derfor med god samvittighet fyre over natten eller varme opp huset når du ikke er hjemme. Med en hybridovn fra Aduro får du dermed høy brukervennlighet og avansert teknologi i stilig, nordisk design. 

SE VÅRT UTVALG AV HYBRIDOVNER