Aduro P5 Lux

Aduro P5 Lux er for deg som ønsker den luksuriøse peisovnsfølelsen blandet med komforten fra en pelletsovn. For selv om du fyrer med trepellets får du et naturlig flammebilde som du kan nyte i 180 grader rundt ovnens buede panoramarute og lekre sidevinduer. Forskjellen mellom P5 og P5 Lux er at P5 Lux har en ...Les mer​​​​​​​

Ønsker du å kjøpe?

Kjøp pelletsovnen din hos en av våre forhandlere. Finn en oversikt over alle våre forhandlere her.

  • Beskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Relaterte produkter

Aduro P5 Lux er for deg som ønsker den luksuriøse peisovnsfølelsen blandet med komforten fra en pelletsovn. For selv om du fyrer med trepellets får du et naturlig flammebilde som du kan nyte i 180 grader rundt ovnens buede panoramarute og lekre sidevinduer. Forskjellen mellom P5 og P5 Lux er at P5 Lux har en stor glassdør som gir et eksklusivt uttrykk. Med en app på mobiltelefonen, eller med den inkluderte fjernkontrollen, kan du lett tenne, slukke og regulere varmen fra ovnen. Den smarte appen gjør at det i tillegg er mulig å styre ovnen når du er på farten, og ønsker å komme hjem til et oppvarmet hjem.

Hva gjør Aduro P5 Lux unik?

Plassering av pelletssilo
Pelletssiloen er diskret plassert under brennkammeret, noe som minimerer behovet for å kjøle ned ovnen. Resultat? Et vakkert flammebilde med minimal støy fra konveksjonsviften.

Støysvak oppvarming
Aduro P5 Lux tar støyreduksjon til et nytt nivå når pelletsen skyves opp nedenfra. Dette gir en roligere flamme og reduserer lyden av pellets som faller ned i brenneren.

Integrert konveksjonsvifte
Ovnen har en innebygd røykblåser som gjør at den er mindre avhengig av trekken i skorsteinen, og en innebygd konveksjonsvifte som kan justeres etter behov.

Effektiv vindusspyling
Pelletsovnen har en effektiv ruteskyllefunksjon som blåser kald luft ned langs vinduene for å forebygge sot på glasset, mens brennkammeret samler opp støv og slagg, slik at det blir enkelt å rengjøre ovnen innvendig.

Effekt

Nominell effekt

6,8 kW

Driftsområde

2,5-6,8 kW

Oppvarmningsareal

30-140 m2

Virkningsgrad

> 87 % (6,8 kW) / >= 87 % (3,4 kW) 

SEER

82 %

Energieffektivitetsindeks

122,8

Energieffektivitetsklasse

A+

Strømforbruk i drift

37-81W

Skorsteinstrekk

I henhold til EN14785. 10-14 Pa ved kald ovn.

Trepellets

Du bør kun bruke lyse Ø6 mm-pellets med en maks. lengde på 30 mm – type ENplus kvalitet A1. Du kan lese mer om hvilke trepellets vi anbefaler, her.

Kapasitet pelletsbeholder: ca. 14 kg

App

Appen virker med iOS versjon 9 og nyere, og Android versjon 4.1 og nyere.

Godkjennelser

EN14785, CE & Ecodesign 2022

Download

Klikk her for bruksanvisning, DoC og gjodkennelser til Aduro P5 Lux.

Mål

Røykavgang diameter bak/topp

 

Ø80 mm

 

Yttre mål (HxBxD)

 

120 x 50 x 56 cm

 

Vekt

 

120 kg

 

Måltegninger

Avstand til brennbart materiale

Bak

 

10 cm

 

Til siden

 

40 cm

 

Møbleringsavstand

 

70 cm

 

Avstand til brennbart materiale

TOP