Brændeovne fra Aduro i skandinavisk design

Peisovner fra Aduro

Aduro tilbyr et bredt utvalg av peisovner i elegant skandinavisk design. Våre peisovner er designet med fokus på bæredyktighet og brukervennlighet, og med mer enn 25 modeller har vi gjort det enkelt å velge peisovn.

Les mer

Aduro 17

NYHET: Aduro 17 

Med Aduro 17 har vi tatt alt det beste fra bestselgeren Aduro 9 og designet en ny og eksklusiv peisovn. Brennkammeret er flott avrundet på baksiden og konveksjonsrillene er integrert i ovnens naturlige linjer.

LES MER HER

Aduro katalog 2018/2019

Vår Aduro katalog er fylt med nyheter, inspirasjon, idéer og selvfølgelig alle de flotte peisovnene våre.
Finn katalogen i ditt lokale byggemarked eller se den her.

God lesning!

Opptil 40% mindre vedforbruk

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i peisovnen med ett enkelt trekk. Det gir en lettere betjening, en ren forbrenning og opptil 40% mindre vedforbruk. Enklere blir det ikke.

Les mer her

Aduro Smart Response

Det intelligente termometeret 

Spar på veden og få ren røyk ut av skorsteinen med det intelligente termometeret Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app'en til peisovner som sikrer korrekt fyring og optimal utnyttelse av veden. Kjøp Smart Response nå og spar 50 %.

Les mer her

Aduro Fire Ball

Besøk vårt outdoor-univers

Med våre outdoor-produkter kan du skape ditt eget uteunivers og få større glede av de lange, lyse sommerkveldene utendørs. Les mer om våre outdoor-produkter og la deg inspirere til en hyggelig kveld i hagen eller på terrassen.

LES MER HER

Tips & triks til din peisovn

Er du i tvil om hvordan du tenner korrekt opp i peisovnen? Savner du gode råd om hvilken type brensel som er mest økonomisk og miljøvennlig? På vår vitenside viden.aduro.dk finner du artikler med gode råd og veiledning som gjør det enkelt og gøy å være peisovnseier.

LEs mer her