Nyhet - Aduro Pizzaovn fås nå også i svart

Besøk vårt spennende outdoor-univers

Med vårens fremmarsj stiger lysten til å oppholde seg utendørs. Med våre nye outdoor-produkter i svart stål kan du skape ditt eget uteunivers i hagen eller på terrassen. Tenn opp i utepeisen eller pizzaovnen og nyt en hyggelig kveld i godt selskap.

Du kan allerede nu læse mere her

Slutt på røyk i nabolaget

Opplever du problemer med å tenne opp i peisen din og at det plutselig kommer ut masse røyk? Da har vi løsningen. Med Aduro DraftOptimizer får du optimalt trekk i din skorstein samtidig med at du slipper for røyk- og luktplager. Du kan ganske enkelt kose deg ved peisovnen samtidig med at naboen din er fornøyd. Den installeres oppe på skorsteinen og styres inne fra huset. Les mer her

Aduro katalog 2017/2018

Vårt Aduro katalog er fylt med nyheter, inspirasjon, ideer og selvfølgelig alle de flotte peisovnene våre. Finn katalogen i ditt lokale byggemarked, eller se det online.

God lesning!

Opptil 40% mindre vedforbruk

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i peisovnen med ett enkelt trekk. Det gir en lettere betjening, en ren forbrenning og opptil 40% mindre vedforbruk. Enklere blir det ikke.

Les mer her

Det intelligente termometeret 

Spar på veden og få ren røyk ut av skorsteinen med det intelligente termometeret Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app'en til peisovner som sikrer korrekt fyring og optimal utnyttelse av veden. Kjøp Smart Response nå og spar 50 %.

Les mer her

Besøk vår webshop

Originale reservedeler og enkelte tilbehørsprodukter kan kjøpes direkte i vår webshop.

Besøk webshoppen her

Alt om ved og peisovner

Er du i tvil om hvordan du fyrer riktig i peisovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brensel, som er mest økonomisk og miljøvennlig? På vår vitenside viden.aduro.dk finner du artikler med gode råd og veiledning, som gjør det lett og morsomt å være peisovnseier.