Aduro Fire Ball

NYHET: Aduro Fire Ball

Aduro Fire Ball er et flott og harmonisk bålfat som er perfekt til utendørskosen. Tenn opp i bålfatet og grill marshmallow og pinnebrød over levende ild - så er utendørskosen sikret.

Les mer her

Aduro Hybrid vinder EU's Miljøpris

Aduro Hybrid vinner EU’s miljøpris

Vår innovative og bæredyktige Aduro Hybrid ble den 18. juni tildelt EU's prestisjefylte miljøpris European Business Awards for the Environment, da Aduro Hybrid eliminerer ulempene ved en vanlig peisovn.

Les mer her

Aduro katalog 2017/2018

Vår Aduro katalog er fylt med nyheter, inspirasjon, idéer og selvfølgelig alle de flotte peisovnene våre. Finn katalogen i ditt lokale byggemarked eller se den her.

God lesning!

Opptil 40% mindre vedforbruk

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i peisovnen med ett enkelt trekk. Det gir en lettere betjening, en ren forbrenning og opptil 40% mindre vedforbruk. Enklere blir det ikke.

Les mer her

Det intelligente termometeret 

Spar på veden og få ren røyk ut av skorsteinen med det intelligente termometeret Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app'en til peisovner som sikrer korrekt fyring og optimal utnyttelse av veden. Kjøp Smart Response nå og spar 50 %.

Les mer her

Besøk vår webshop

Originale reservedeler og enkelte tilbehørsprodukter kan kjøpes direkte i vår webshop.

Besøk webshoppen her

Alt om ved og peisovner

Er du i tvil om hvordan du fyrer riktig i peisovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brensel, som er mest økonomisk og miljøvennlig? På vår vitenside viden.aduro.dk finner du artikler med gode råd og veiledning, som gjør det lett og morsomt å være peisovnseier.