Aduro Prisma Pizzaovn

Den nye pizzaovnen fra Aduro er et funksjonelt og skulpturelt møbel til terrassen, som kan lage lekre italienske pizzaer og samtidig fungere som et flott ildsted.

Indvendig er pizzaovnen utstyrt med varmefaste stein, som akkumulerer varmen og som gir den perfekte temperaturen til pizzabakingen. Etter opptenning med små skiver ved, skubbes veden/glødene til siden, slik at pizzaen kan bakes. Alternativt kan man ta av frontluken og bruke ovnen som et åbent ildsted - perfekt til lune sommerkvelder. 

Materiale
Pizzaovnen er fremstillt i 3mm Cortensstål, dette vil etter kort tids bruk få en flott patina-finish, noe som kommer naturlig ettersom den blir stående ute i regn, sol og vind. Det vil danne seg et egenartet rustbelegg på overflaten, dette belegget er meget motstandsdyktig. 

Fremskyndelse av patinaprosess
Hvis du ønsker å fremskynde patina prosessen, anbefaler vi at du lager en  saltvannsblanding (vann og salt, f.eks veisalt), som med jevne mellomrom sprøytes eller pensles på peisen. Dette gjøres inntill det ønskede resultatet oppnås.

Mål (HxBxD): 69,7 x 72 x 72 cm   
Vekt: 98 kg

Tilbehør
Sammen med pizzaovnen, fås også en Aduro Prisma base, som hevder pizzaovnen fra bakken, dette sikrer en perfekt arbeidshøyde når pizzaen skal bakes. Samtidig er basen også optimal, som dekorativ oppbevaring av ved.

Materiale: sort pulverlakeret kvalitetsstål
Mål (HxBxD): 59,3 x 71,3 x 71,3 cm
Vekt: 23 kg

Kjøp Aduro Prisma Pizzaugn her