Pizzaovn fra Aduro – Perfekt til pizzabaking

Aduro Prisma Pizzaovn er designet av den prisbelønnede danske designeren Torben Madsen. Pizzaovnen er et funksjonelt og skulpturelt møbel til terrassen som både fungerer som pizzaovn og ildsted.

  • Ekte steinovn med høy temperatur
  • Perfekt til pizzabaking
  • Dansk design

Innvendig er pizzaovnen utstyrt med varmefaste steiner som akkumulerer varmen og gir den perfekte temperaturen til pizzabakingen. Etter opptenning med små vedstykker skyves veden/glørene til siden, slik at pizzaen kan bakes. Alternativt kan man ta av frontluken og bruke ovnen som et åpent ildsted - perfekt til lune sommerkvelder. 

Utepizzaovn fra Aduro i dansk design

Materiale

Pizzaovnen fås nå i to varianter: svart kvalitetsstål og cortenstål:

Pizzaovn, sort
Pizzaovn, cortenstål

Cortenstålet får etter kort tids bruk en flott patina-overflate av å stå ute i regn, sol og vind, og det danner seg et ensartet rustbelegg som er svært motstandsdyktig. Begge varianter tåler å stå ute hele året.

Fremskyndelse av patina-prosess
Hvis du ønsker å fremskynde patina-prosessen, anbefaler vi at du lager en  saltvannsblanding (vann og salt, f.eks veisalt) som med jevne mellomrom sprøytes eller pensles på peisen. Dette gjøres inntil det ønskede resultatet oppnås.

Mål (HxBxD): 69,7 x 72 x 72 cm   
Vekt: 98 kg

Den perfekte arbeidshøyde til din pizzaovn

For å sikre en god arbeidshøyde når pizzaene bakes, har Torben Madsen designet ”Aduro Prisma, Base” som løfter pizzaovnen fra bakkenivå. Samtidig gir den mulighet for dekorativ oppbevaring av ved.

Materiale: svart kvalitetsstål 
Mål (HxBxD): 59,3 x 71,3 x 71,3 cm 
Vekt: 23 kg

Du kan kjøpe Aduro Prisma, Base i vår nettbutikk. 

GÅ TIL NETTBUTIKK

Aduro Pizzaovn med base

Tilbehør

Av tilbehør tilbyr Aduro en spesielt utviklet askeskraper med innebygget blåserør. Askeskraperen er ideell til å skyve glørne til side og få liv i bålet. Aduro Prisma Askeskraper kan kjøpes direkte i vår nettbutikk.

Materiale: Rustfritt stål
Mål (HxB): 55 x 15 cm

GÅ TIL NETTBUTIKK