Dette sier brukerne

Det betyr alt for oss at kundene er fornøyde og vi setter stor pris på tilbakemeldingene fra kundene våre. Her kan du lese noen av de tilbakemeldingene vi har fått.

  • Brukeropplevelser
  • Blogg - Pureinterior

Brukeropplevelser

Aduro H1

”Aduro H1 er en god og funksjonell peisovn som forbinder den praktiske oppvarmingskilden (pelletsfunksjonen) med den hyggelige stemningen fra den vanlige peisovnen. Og så er det en peis med et flott design og utseende som passer inn i de fleste hjem. Gjester som besøker oss ser den egentlig ikke som en pelletsovn og blir derfor overrasket over de mange funksjonene ovnen har. En supergod ovn.”
Hans Jørgen Eriksen

”Vi har nå brukt ovnen flittig og er veldig glade for den enkle måten å betjene den på. Vi veksler ofte mellom pellets og ved. Vi har bare ros til overs for peisen.”
Mette og Axel Pallesen

”Ovnens design er særdeles flott og passer perfekt inn i huset vårt. Det er vanskelig å se at noe skulle kunne være bedre.”
Hardy Jepsen

”Med Aduro H1 slipper jeg å holde øye med peisen og fylle på ved. Peisen passer på seg selv i mange timer - også hvis jeg ikke er hjemme. Det jeg nyter mest er pelletsovnens konstante varme.
Kurt Overgaard Andersen

Aduro DraftOptimizer

”Etter at vi fikk montert en Aduro DraftOptimizer opplever vi ikke lengre problemer med røyklukt i stuen, samtidig som glasset er klart og opptenningen går som en lek. Så nå sitter jeg og nyter varmen, lyset og lyden fra peisovnen min.”
Palle Nielsen

”Nå er det slutt med manglende trekk i skorsteinen og røyk som slår ned og velter ut i stuen. Den betjenes med en liten fjernkontroll. Enkelt. Og jeg lurer på om ikke naboene smiler litt ekstra?”
Anne Hasselholm

Aduro-tronic

”Automatikken har virkelig gjort en forskjell. Betjeningen er enkel og så er vedforbruket kraftig redusert i forhold til tidligere.”
Bodil Pedersen

Aduro Smart Response

”Jeg trodde jeg betjente peisovnen min riktig, men nå kan jeg se at jeg har pleid å fyre med alt for høy temperatur. Samtidig er det veldig smart at man får beskjed om når man skal legge på mer ved.”
Preben Brøchner

Bloggsamarbeid

Pureinterior

Elisabeth Halbjørhus står bak bloggen pureinterior hvor hun skriver om sitt nyoppussede hjem og gir stylingtips til sine lesere. Elisabeth har nylig fått installert en Aduro 12 peisovn. Les mer om ovnen og hennes opplevelse av den her:

https://pureinterior.no/interior/living-room/peisen-for-underveis-etter

https://pureinterior.no/interior/living-room/nar-fyrer-mai

https://pureinterior.no/interior/living-room/cozy-weekend