Aduro Smart Response

  • Beskrivelse
  • Installering
Aduro Smart Response

Vil du oppnå miljøvennlig forbrenning?
Vil du ha ren luft og ingen røyk i området, der du bor?
Vil du ha god fyringsøkonomi?
Og vil du samtidig spare tid og energi på fyringen?

Med videreutviklingen av den banebrytende Aduro Smart Response, er det nå mulig for alle, uansett merke og modell på peisen, å benytte den patenterte Aduro Smart Response teknologien.

Din personlige fyringsmester

Med Aduro Smart Response blir din smartphone eller tablet din personlige fyringsmester, som sikrer korrekt fyring og optimal utnyttelse av ditt brensel. Aduro Smart Response er en enhet med to sensorer, som kommuniserer trådløst med en app på din smartphone eller tablet. Sensorene følger forbrenningen og appen guider deg på bakgrunn av veldig omfattende tester og  gjennom erfaringsgrunnlag. I appen kan du alltid se når du bør legge på mer ved, hvor varm ovnen er, eller om peisen brenner ved for høy eller lav temperatur.
Med Aduro Smart Response, kan du ha fokus på andre ting, og samtidig bruke peisovnen din optimalt.

Hvordan virker løsningen?

Vi har gjennom tusenvis av testforbrenninger samlet inn informasjoner om, hvordan utviklingen i tid og temperaturmålinger henger sammen med forbrenningen inne i brennkammeret. Vi har laget disse test i samarbeide med Teknologisk institutt og konvertert dem til algoritmer, som guider deg i, hvordan du kan bruke peisovnen optimalt. 
Når du setter opp appen, skriver du inn noen verdier, som er tilgjengelige på peisovnens typeskilt eller i manualen. Etter det vil appen kunne omregne disse verdiene og bruke appens algoritmer til å guide deg. Appen vil blant annet gi individuelle tips til, hvordan du kan optimere bruken av peisen din. Du får blant annet info om, når det bør legger på mer ved og om forbrenningen er optimal. Appen vil også bli ”klokere” med tiden som du bruker den. 

Utover det er det flere data rundt bruken av brensel, CO2 besparelse, utviklingen i effektivitet, hjelp til å sjekke vedens fuktighet, generelle tips og endelig en mulighet, for å se hvor flink du er, i forhold til andre brukere. Det kan nesten bli en konkurranse om å bli fyringsekspert. 

Aduro Smart Response passer til:

  • iPhone (alle modeller etter 4S)
  • iPod Touch 5th gen
  • iPad 4
  • Android (alle versjoner etter 4.4)

Vær oppmerksom på at Aduro Smart Response passer til ALLE PEISOVNER UANSETT MERKE OG MODELL. Det må være adgang til røykrøret, der temperatursensoren klikkes på.

Pakken inneholder:

  • Trådløs temperaturboks med to sensorer
  • Fire clips
  • Quick guiden
  • Boksen bruger 3 x AAA batterier. Disse er ikke inkludert i pakken. Gratis app download. Appen lastes ned i App Store eller på Google Play.

Overfører data via Bluetooth Low Energy

ADURO SMART RESPONSE: NOMINERET I KATEGORIEN BEDSTE APP TEKNOLOGI 2015 TIL DANISH INTERNET AWARDS.

Les mer om Aduro Smart Response her:

Ved å koble smarttelefonen til ildstedet skal de gjøre folk til fyringseksperter. (Teknisk Ukeblad, 3. feb. 2017)

Styr peisovnen fra smarttelefonen. (Komputer For Alle, 28. sep. 2017)

 

Slik installeres boksen

Optænding, Aduro Smart Response
Aduro Smart Response sensorboks
Close-up punkt B

I appen finner du en eksakt veiledning til plassering av sensorboks og temperaturføler på Aduro modeller.

ASR sensorboksen er utstyrt med magneter, slik at både temperaturføler og Bluetooth boksen bare kan settes på peisovnen uten verktøy. Du kan eventuelt skjule ledninger bak peisens ytre kappe, om mulig. 

Temperatursensoren må plasseres, slik at A målet på tegningen er 10 cm.

 

Få overblikket her

Aduro SMart Response, enkel optænding, mindre brændefrobrug, ren røg i skorstenen