Nytt katalog

Se alle de nye 2017 modellene

Download

 

Aduro katalog 2016/2017

Vårt nye katalog er full av nyheter, inspirasjon, ideer og flotte peisovner. Klikk deg igjennom kataloget online.

God leselyst!

 

 

Aduro 9.3 Lux

Vi har gjort det lett å velge peisovner

Opplev selv grunnen til at det er installert mer enn 250.000 Aduro peisovner i Europa. Vi leverer og monterer. Og peisovnen...den kan det meste selv. 

Se produktene her

Elegant LUX serie

Ny peisovnsserie tar bestselgeren Aduro 9 et skritt videre og kombinerer på beste vis et stilrent og elegant design med en unik brukeropplevelse. Nyheten heter Aduro 9 Lux. Serien inneholder i første omgang de to modellene – Aduro 9.3 Lux og Aduro 9.5 Lux.

Se produktene her

Aduro 15SK

Aduro 15 kledd med fettstein 

Aduro lanserer nå en ny versjon av den populære og prisbelønte Aduro 15 modellen. Aduro 15SK er kledd med fettstein på sidene og på toppen.  

Se den her

Få mere trekk i skorsteinen med en røyksuger

Opplever du problemer med å fyre opp i peisen? Røyk i stuen når du åpner luken? Dårlig forbrenning og røyk i nabolaget? Da kan vi hjelpe deg. Aduro DraftOptimizer sikrer et konstant, jevnt trekk i skorsteinen og reduserer røyk- og luktproblemer.

Les mer her

Opp til 40% mindre vedforbruk

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i peisovnen med et enkelt trekk. Det gir simpel betjening, ren forbrenning og og opp til 40% mindre vedforbruk. Da blir det ikke lettere.

Les mer her

Det intelligente termometeret 

Spar på veden og få ren røyk ut av skorsteinen med det intelligente termometeret Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app til peisovner, som sikrer korrekt fyring og optimal utnyttelse av din ved.

Les mer her

Besøk vår webshop

Originale reservedeler og enkelte tilbehørsprodukter kan kjøpes direkte i vår webshop.

Besøk webshoppen her

Alt om ved og peisovner

Er du i tvil om hvordan du fyrer riktig i peisovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brensel, som er mest økonomisk og miljøvennlig? På vår vårt vitenside viden.aduro.dk finner du artikler med gode råd og veiledning, som gjør det lett og morsomt å være peisovnseier.