Nye katalogen ute nå

Download

Aduro katalog 2017/2018

Vårt nye Aduro katalog er fylt med nyheter, inspirasjon, ideer og selvfølgelig alle de flotte peisovnene våre. Finn katalogen i ditt lokale byggemarked, eller se det online.

God lesning!

Verdensnyhet Aduro H1

Forestill deg en peisovn, som kan programmeres, slik der er varmt, når du kommer hjem fra jobb eller som kan tenne selv. Eller som kan brenne over natten. Faktisk er framtiden her allerede - den heter Aduro H1 - Hybridovn. Ovnen kombinerer det beste fra peisovnen og pelletsovnen tilsatt en simpel brukerflate. Ved til det hyggelige og klassiske bålet og pellets til oppvarming.
Vi er stolte over resultatet og gleder oss til å vise dere enda mer av Aduro H1 de kommende månedene.

Du kan allerede nå lese mer her

Aduro 18 brændeovn i støbejern

Nyhed - Aduro 18 støbejernsovn

Aduro 18 er en flot og robust støbejernsovn, der giver et bredt udsyn til flammerne. Overfladen er grovkornet, og der er kælet for detaljerne, som blandt andet inkluderer flotte afrundede hjørner.

Download

Aduro 9.3 Lux

Vi har gjort det lett å velge peisovner

Opplev selv grunnen til at det er installert mer enn 250.000 Aduro peisovner i Europa. Vi leverer og monterer. Og peisovnen...den kan det meste selv. 

Se produktene her

Slutt på røyk i nabolaget

Opplever du problemer med å tenne opp i peisen din og at det plutselig kommer ut masse røyk? Da har vi løsningen. Med Aduro DraftOptimizer får du optimalt trekk i din skorstein samtidig med at du slipper for røyk- og luktplager. Du kan ganske enkelt kose deg ved peisovnen samtidig med at naboen din er fornøyd. Den installeres oppe på skorsteinen og styres inne fra huset. Les mer her

Opp til 40% mindre vedforbruk

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i peisovnen med et enkelt trekk. Det gir simpel betjening, ren forbrenning og og opp til 40% mindre vedforbruk. Da blir det ikke lettere.

Les mer her

Det intelligente termometeret 

Spar på veden og få ren røyk ut av skorsteinen med det intelligente termometeret Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app'en til peisovner, som sikrer korrekt fyring og optimal utnyttelse av veden.

Les mer her

Besøk vår webshop

Originale reservedeler og enkelte tilbehørsprodukter kan kjøpes direkte i vår webshop.

Besøk webshoppen her

Alt om ved og peisovner

Er du i tvil om hvordan du fyrer riktig i peisovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brensel, som er mest økonomisk og miljøvennlig? På vår vitenside viden.aduro.dk finner du artikler med gode råd og veiledning, som gjør det lett og morsomt å være peisovnseier.