Slutt på røyk i nabolaget

Opplever du problemer med å tenne opp i peisen din og at det plutselig kommer ut masse røyk? Da har vi løsningen. Med Aduro DraftOptimizer får du optimalt trekk i din skorstein samtidig med at du slipper for røyk- og luktplager. Du kan ganske enkelt kose deg ved peisovnen samtidig med at naboen din er fornøyd. Den installeres oppe på skorsteinen og styres inne fra huset. Les mer her

Aduro 18 peisovn i støpejern

Nyhet - Aduro 18 støpejernsovn

Vår nyeste peisovn, Aduro 18, er en flott og robust støpejernsovn, som gir et bredt utsyn til flammene. Overflaten er grovkornet, og vi har vært omhyggelige med detaljene, som blant annet inkluderer flotte runde hjørner.

Download

Aduro 15SK

Aduro 15 kledd med fettstein 

Aduro lanserer nå en ny versjon av den populære og prisbelønte Aduro 15 modellen. Aduro 15SK er kledd med fettstein på sidene og på toppen.  

Se den her

Aduro 9.3 Lux

Vi har gjort det lett å velge peisovner

Opplev selv grunnen til at det er installert mer enn 250.000 Aduro peisovner i Europa. Vi leverer og monterer. Og peisovnen...den kan det meste selv. 

Se produktene her

Opp til 40% mindre vedforbruk

Aduro-tronic regulerer automatisk luften i peisovnen med et enkelt trekk. Det gir simpel betjening, ren forbrenning og og opp til 40% mindre vedforbruk. Da blir det ikke lettere.

Les mer her

Det intelligente termometeret 

Spar på veden og få ren røyk ut av skorsteinen med det intelligente termometeret Aduro Smart Response. Aduro Smart Response er den første app'en til peisovner, som sikrer korrekt fyring og optimal utnyttelse av veden.

Les mer her

Besøk vår webshop

Originale reservedeler og enkelte tilbehørsprodukter kan kjøpes direkte i vår webshop.

Besøk webshoppen her

Alt om ved og peisovner

Er du i tvil om hvordan du fyrer riktig i peisovnen? Savner du gode råd om, hvilken type brensel, som er mest økonomisk og miljøvennlig? På vår vitenside viden.aduro.dk finner du artikler med gode råd og veiledning, som gjør det lett og morsomt å være peisovnseier.